Cykeluthyrning
Vinaora Nivo Slider
Cykeluthyrning Göta Kanal: Depå i Borensberg och Motala

Cykeluthyrning Cykeläventyr Östergötland

cykelaventyrVälkomna till Borensbergs första cykeluthyrare längs Göta kanal!

Hyr cykel för att cykla längs Göta kanal i Borensberg eller i Motala!
Vi har kvalitetscyklar speciellt importerade från Nederländerna för uthyrning längs Göta kanal i Sverige. Alla cyklar har fotbroms, handbroms fram, korg, pakethållare och pump som standard och är 7- växlade för en cykelupplevelse utöver det vanliga! Vi ordnar färdiga cykelpaket längs Göta kanal och genom Östergötland men du kan också hyra för en dag eller sätta ihop ditt eget upplevelsepaket eller cykelsemester längs Göta kanal med flerdagars hyra.

 Upplev Östergötland från cykelsadeln. Vi har kvalitetscyklar importerade från Holland utvecklade speciellt för uthyrningsmarknaden.

Vi har vägbeskrivningar och färdiga cykelpaket för trevliga dagsutflykter och cykelturer genom det östgötska landskapet och längs Göta kanal. 

För dagsutflykter till flerdagars-turer.

Följ Göta kanal till Brunneby Musteri, och cykla vidare till Ljungsbro och Cloetta, Sveriges första chokladfabrik.

Besök Bergs Slussar och följ båtarnas vandring upp och ner i slusstrappan. Ta med picknick-korgen och stanna vid kanalens fina rastplatser eller besök någon av restaurangerna längs vägen.

I Borensberg, bara 20 minuter från Linköping kan du hyra vår förträffliga transportcykel ( bakfiets ) med plats för 1-3 barn i lådan. Cykeln ger er en trevlig cykelupplevelse och en härlig kontakt med djur och natur. Du kan också använda lådan för transport av picknick, tält eller andra saker som du vill ta med. I Borensberg hyr vi också ut familjetandem så du har möjlighet att cykla med ett barn i 4-10 års åldern. Du har uppsikt över barnet och ni kan uppleva naturen tillsammans.

 

Cykeluthyrning Cykeläventyr Östergötland har depåer i

 

• Borensberg

• Motala

Även en återlämningsdepå i Söderköping.

Facebook | Cykeluthyrning Göta Kanal

Depåer Cykeluthyrning

 

 

 _________________________________

Göta Travel Center AB

Göta Travel Center AB är moderbolag
för verksamheterna STF Borensberg/ Göta kanal, Nääs Kursgård & Hotell
och cykeluthyrning Cykeläventyr Östergötland.

 

google-site-verification: googlef13e9826513144f9.html